Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Εκτος προγραμματος:Ανακοινωση απο τους"Φιλους του Λιακου"

0 σχόλια


Την Τριτη 5/3/2013 θα υποδεχθουμε την σωρο του Λιακου στο αεροδρομιο Ελ.Βενιζελος στις 17:00 ενω την Τεταρτη στις 15:00 θα ειπωθει το τελευταιο αντιο στον Λιακο στον Βλαχιωτη Λακωνιας. Την ιδια ωρα εμεις στην Αθηνα θα πραγματοποιησουμε σιωπηλη διαμαρτυρια εξω απο το Υπουργειο Υγειας,στην οδο Αριστοτελους  17-19.Θα αναψουμε κερακια ρεσω σε σχηματισμο που θα διμιουργειτε η προταση:Καλο ταξιδι Λιακο...
Επισης θα μοιρασουμε στους περαστικους το παρακατω κειμενο:


"Ο Λιάκος, όπως συνηθίζουν να τον φωνάζουν συγγενείς και φίλοι, αντιμετώπισε τα πρώτα του προβλήματα στο πρώτο εξάμηνο της ζωής του, όπου η μητέρα του Σουλτάνα Νικήτα ανακάλυψε ότι το παιδί δεν αναπτυσσόταν. Φτάνοντας στα 2,5 του χρόνια και μετά από πλήθος εξετάσεων χωρίς αποτέλεσμα άρχισε να κλείνει η φωνή του και είχε πρόβλημα με τον λάρυγγα.

Στο νοσοκομείο οι γιατροί πρότειναν να του κάνουν ενδοσκόπηση, γεγονός που απαιτούσε χειρουργείο, άρα και καρδιακό έλεγχο. Έτσι λοιπόν, διαπιστώθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα στην καρδιά του. Οι γιατροί αναγκάστηκαν να του κάνουν τραχειοτομή και μετά από 7 μήνες έκανε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς στο Ωνάσειο για υποβαλβιδική στένωση.

Λόγω του ότι το παιδί υποτροπίασε η οικογένειά του ταξίδεψε δύο φορές στην Αγγλία, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα. Ένας Έλληνας γιατρός που ζει στην Ελβετία - που όπως φάνηκε μπορεί να λέγεται ακόμα άνθρωπος σε αντίθεση με κάποιους Έλληνες γιατρούς στην Ελλάδα - δέχθηκε να έρθει στην Ελλάδα και να τον χειρουργήσει αφιλοκερδώς, όμως οι φίλτατοι γιατροί του Ωνασείου δεν το δέχτηκαν αυτό ως λύση, δίνοντας απλά ένα χαρτί, το οποίο έλεγε ότι πρέπει το παιδί να ταξιδέψει στην Ελβετία γιατί στο Ωνάσειο δεν γίνεται τέτοια επέμβαση, όχι στην Ελλάδα.

Κατάφεραν να μπλέξουν ένα αθώο πλασματάκι στην γραφειοκρατία που αυτοί οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει για το κράτος πρόνοιας, που δεν υπάρχει και τα κονδύλια που λυπήθηκαν να ξοδέψουν, για να είναι η Ελλάδα μας ένα αυτόνομο κράτος υγείας και προτίμησαν να τα φάνε σε γούνες, βίλες, λούσα κ.ά. Και όλο αυτό αποδείχτηκε ότι έγινε, γιατί τόσο καιρό λέγανε αφήστε το παιδί να παίξει και να χαρεί, ενώ το παιδί, όπως διαπίστωσε μετά από τις τελευταίες επεμβάσεις του ο κ. Κάλαγκος έπρεπε να είχε χειρουργηθεί εδώ και δύο χρόνια.

Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους εσάς εδώ στο Ωνάσειο, που θέλετε να λέγεστε και άνθρωποι. Γίνατε ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, σκοτώσατε ένα πλασματάκι που δεν είχε ευθύνη για το κράτος που αναλάβατε, που συνεχίσατε να αποτελειώσετε ότι είχαν καταστρέψει οι προηγούμενοι. Ήταν ένα παιδάκι που η ζωή του κρεμόταν από μία κλωστή. Για μία γυναίκα όμως ήταν τα πάντα, ήταν όλη της η ζωή. Στην δική της θέση θα μπορούσατε να είστε εσείς, στην θέση του Λιάκου το παιδί σας. Τίποτα δεν σας συγχωρεί και κανένας δεν θα σας δώσει ελαφρυντικά.

Σκοτώσατε ένα παιδί, καταστρέψατε μία οικογένεια, συνθλίψατε ένα ολόκληρο κράτος. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!! Συγχαρητήρια επίσης σε εσάς "κύριοι" καρεκλοκένταυροι της βουλής που αρνηθήκατε να καλύψετε τα έξοδα της μεταφοράς της σωρού του από την Ελβετία στην Ελλάδα. Έξοδα που κάλυψε ο γιατρός και υπέροχος άνθρωπος κ. Κάλαγκος. Το μόνο που σας νοιάζει εκεί μέσα είναι πως θα μεγαλώσετε τις κοιλιές σας. Ντροπή σας κύριοι… Θυσιάσατε ένα αθώο παιδί στον βωμό των μνημονίων. Στον βωμό της εξυπηρέτησης του προσωπικού σας γοήτρου και της διασφάλισης της κλίκας που έχετε συστήσει! Δεν θα σας περάσει!

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ!

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΥ
Σε ενδειξη πενθους οι λογοτεχνικες αναρτησεις του παρωντος ιστοτοπου αναββαλονται μεχρι τις 7/3/2013.
Σας ευχαριστουμε για την κατανοηση.

Comments

0 comments to "Εκτος προγραμματος:Ανακοινωση απο τους"Φιλους του Λιακου""

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com